CROWBAR (US)

support: Thunderwhip

onsdag 5. april 2017

Læg i kalender Køb billet
Koncerter
Tidspunkt: Kl. 20.00
Dørene åbnes: Kl. 19:00 Sted: Ungdomshuset Konfus Pris: Forsalg 160 kr.
I døren 185 kr.

New Orleans/Louisiana-bandet CROWBAR har i over 20 år domineret med ond og tung sludge-metal med hardcore-elementer. Samtidig har frontmand Kirk Windstein gjort sig som guitarist i supergruppen Down, og det har bremset Crowbars aktiviteter en smule. Den tid er imidlertid forbi, og der er nu lagt 100% fokus på Crowbar.

Bandet udgav i slutningen af 2016 opfølgeren til det anmelderroste album ’Symmetry in Black’, albummet ’The Serpent Only Lies’!

Metalinjection.com ”.. With Crowbar being part of the great foundation that makes sludge metal, The Serpent Only Lies encompasses so much of the sound we love of sludge, while finding itself in a place where it is at once heavy..”

THUNDERWHIP er et gammelt band, uden ret mange år på bagen. Dannet af tre venner, med målet om kan komme ud og spille en masse tung musik. Numrene strækker sig gerne lange, når ThunderWhips heavy-stoner-metal, krydres med elementer af doom, hardrock og stonerrock. Og live bliver der ikke sparet på energi og entusiasme, når bandet leverer de koncerter, de allerede er kendte for i den danske undergrund.