CASPER ESMANN & CHRISTIAN BROCK

– Guitareventyr Som Vrider Strengene Om På Ryggen

torsdag 28. september 2017

Læg i kalender Køb billet
Koncerter
Tidspunkt: Kl. 20.00
Dørene åbnes: Kl. 19:00 Sted: Ungdomshuset Konfus Pris: Forsalg 75 kr.
I døren 100 kr.

Casper er kun 24 år gammel og en af Danmarks bedste Fingerstyle Guitarister vi har i dag. Casper, som startede med at spille klassisk klaver i 7 år, blev introduceret til guitarens seks strenge for seks år siden. Han har spillet og optrådt med masser af fantastiske musikere fra hele verden blandt andre Sungha Jung, Tommy Emmanuel, Andy McKee, Joe Robinson & Adam Raferty. Casper har udgivet to albums og arbejder for tiden på sit tredje. Med mere end 1.000.000 visninger på YouTube er Casper langsomt men sikkert ved at etablere sit navn over hele verden.

Christian Brocks musik er naturens melodier; de svæver let henover det blikstille vand, og lader den ene vinge lege let hen ad vandskorpen, musikken skaber liv og bevægelse fra stilstand og stilhed.

Christian Brock har turneret Slovakiet, Tjekkiet, Danmark og Sverige med masser af fantastiske kunstnere såsom RafQu, Salomon Jakobsson og Johan Solo. Han har udgivet to Ep'er og arbejder for tiden på sit debut album. I 2016 var Christian Brock gæste artist hos det amerikanske fingerstyle pladeselskab Fretmonkey Records.