TÅRN + COPIOUS

fredag 10. november 2017

Læg i kalender Køb billet
Koncerter
Tidspunkt: Kl. 21.00
Dørene åbnes: Kl. 20:00 Sted: Ungdomshuset Konfus Pris: Forsalg 75 kr.
I døren 100 kr.
Forsalg, studerende 50 kr.
I døren, studerende 75 kr.

»TÅRN vinder på den originale-front og det også i kraft af, at sættet var væsentlig mere uforudsigeligt i udtryk og liveudgaver. Den forsigtige “Hvis Du Vil Ha’ Mig” var en uortodoks lukker, der kunne have været for tung, hvis ikke Erik Apollo og Daniel Scheffmann havde givet den alt, hvad de kunne med at synge i kanon og med de brandvarme guitarer.

Således skrev GAFFA i en 5-stjernet anmeldelse af Tårns koncert på Posten i forbindelse med bandets nyligt overståede miniturné sammen med Virgin Suicide. Tre koncerter, der vitterligt også understregede, at Tårn er vokset som liveband i løbet af det sidste år, og hvor såvel det musikalske udtryk og den selvsikre sceneoptræden viste et band med pondus og format. Indenfor blot et år har den dansksprogede indietrio desuden udgivet to albums 'Ud Ad Mit Vindue' og 'Velkommen Indenfor'. Debutalbummet var nomineret til GAFFA Prisen som Årets Danske Rockudgivelse, ligesom singlerne 'Solskin Over Tage' og 'Du Tror, Du Ser' har solid medvind på P6 Beat og P4.

Erik Apollo, Daniel Scheffmann og Hans Henrik Thomsen hviler bestemt heller ikke på laurbærerne på livefronten. Knap er forstærkerne slukkede og trommestikkerne lagt på skindet, før trioen er klar til at drage rundt i det danske festivallandskab med »sange, som er gjort af et stof, som kan få pigeøjne til at stråle og drengehjerter til at banke«, som Soundvenue skrev i en liveanmeldelse.

 

COPIOUS er et esbjergensisk band, der blev dannet I 2016. De drengene kommer fra henholdsvis midtbyen og sønderris, og har sammen gået på Rybners gymnasium i Esbjerg. Copious bevæger sig inden for genre som folk, alternativ og pop. Deres numre besidder sprødt guitarfingerspil, god dynamik og hook drevet tekster, der for tankerne til at lede mod kunstnere som Tallest man on earth, milk carton kid, kings of convenience og Iron and wine. Drengene har indtilvidere indspillet 2 demoer, men går i studiet og indspiller en EP til foråret.