CAUSTIC, KONVENT & DEAD WITCH

Death Shall Rise præsenterer

fredag 6. oktober 2017

Læg i kalender Køb billet
Koncerter
Tidspunkt: Kl. 21.00
Dørene åbnes: Kl. 20:00 Sted: Ungdomshuset Konfus Pris: Forsalg 100 kr.
I døren 125 kr.

DEATH SHALL RISE PRÆSENTERER

CAUSTIC
Caustic, med base i Esbjerg, var i de aller tidligste år af halvfemserne toneangivende i det danske doom miljø. Med demobåndende ”An Integral Sense”(1991), ”Timid Reality”(1992) og cd'en ”Moments in the Infinite”(1993) og koncerter rundt i landet, markerede de sig mellem talløse trash- og death-metalbands med deres unikke Doom-metal.

En opløsning, en gendannelse og 26 år senere er bandet tilbage på spillestederne med nyt materiale. En dansk gigant indenfor tung, melodisk doom har igen rejst sig hungrer efter at præsentere dens nye musik, for gamle og unge metalfans!

KONVENT
Konvent spiller doom metal of death. Langsomt men insisterende sender de rungende bassriffs og dødsvokal dybt ind i dit sind. Du får i den grad kærligheden til tung, simpel oldschool doom at føle, når medlemmerne i Konvent river dig rundt i et lydunivers væk fra hverdagens trivialiteter. I selskab med Konvent venter du ikke på, at stormen vil passere, men du lærer at begå dig i universet, du ikke vidste eksisterede. Der er ingen slinger i valsen, kun ren undergang.

DEAD WITCH
Dead Witch blev dannet i Odense i sensommeren 2016 af Nicolai Walther og Klaus F. Møller. Med et par idéer i støbeskeen, tog de efter kort tid fat i Jesper Bøggild-Christensen. Inden for to måneder fik de selskab af Pelle Rebsdorf og Kenneth Sjølund. Bandet fik navnet Dead Witch. Musikalsk set er det bedst beskrevet som stoner metal/sludge med indsprøjtninger af post-rock/post-metal, mens den growlede vokal og teksterne med udgangspunkt i desperation, undergang og frustration henter inspiration fra funeral doom. Med ti numre skrevet, blev tre numre udvalgt til indspilning. De tre numre blev til fem, og resultatet heraf vil snart kunne høres online. Dead Witch er klar til at indtage landets scener fra sommeren 2017.