ARTILLERY

Support: Impalers

fredag 3. november 2017

Læg i kalender Køb billet
Koncerter
Tidspunkt: Kl. 21.00
Sted: Ungdomshuset Konfus Pris: Forsalg 135 kr.
I døren 165 kr.
Forsalg, studerende 100 kr.
I døren, studerende 125 kr.

ARTILLERY debuterede i 1982 og har præget både den danske og internationale scene for metalmusik, især kendt for deres utrættelige thrash-metal med 2 af genrens bedste thrash-guitarister.
Med over 100 shows sidste år verden over har Artillery bevist at de absolut er et af Danmarks mest turnerende Metal bands.
Artillery har rejst verden rundt og har en solid og voksende fan base, og de har bevist, at selv efter 35 år i branchen står de stærkere og mere sultne end nogensinde før.
Hvilket må erkendes da de ikke vandt mindre end
4 priser ved årets Hard rock/metal Award show på High Voltage
Årets Metal album
Årets Danske band
Årets æres pris
Årets producer

Support:
Anthrax, Artillery, Mercenary, Machine Head, Pretty Maids, Toxic Holocaust. Dette er blot nogle af de bands, den danske thrash kvartet IMPALERS har spillet med over de sidste par år, samt en plads på et væld af diverse festivaler, inklusiv Copenhell, Metal Magic, Royal Metal Fest, Taunus Open Air, Southern Discomfort, heriblandt også som hovednavn på flere mindre festivaler.
 
Igennem vildskab og aggression driver Impalers deres live energi lige ind i kraniet på lytteren. Ved at tage brutaliteten fra bands som Kreator og Sodom og blande det med melodierne fra Bay Area er bandet i stand til at skabe en absolut kompromiløs hammer af sonisk ødelæggelse. De rammer scenen hårdt og hurtigt, og igennem deres lyriske budskaber om anti-krig og anti-teisme forsøger de at oplyse en vej til en bedre verden. Menneskeheden må stå sammen om at blive verdens velgører - ikke dens ødelæggere.
 
Temaet fortsættes på Impalers’ tredje album, som er lige på trapperne. Man kan derfor godt forvente, at der bliver spillet en masse nyt - nyt, m3n umiskendeligt Impalers.