CRYPTOPSY (CAN) + THE TOMBLESS

Death Shall Rise præsenterer

tirsdag 15. august 2017

Læg i kalender Køb billet
Koncerter
Tidspunkt: Kl. 20.00
Dørene åbnes: Kl. 19:00 Sted: Ungdomshuset Konfus Pris: Forsalg 165 kr.
I døren 190 kr.

DEATH SHALL RISE PRÆSENTERER

CRYPTOPSY
De Canadiske legender CRYPTOPSY har de sidste 20 år leveret ekstrem og tung metal til fans verden over! I august drager bandet ud på deres None So Live MMXVII Part II tour, som bringer dem til Esbjerg for første gang!

Siden starthalvfemserne, hvor CRYPTOPSY udgav debuten ”Blasphemy Made Flesh”, har canadierne formået at udvikle en ekstrem death metal blandet med komplicerede tekniske elementer, som på alle måder bryder med konventionel sangskrivning.

Trods adskillige ændringer i bandets line-up er CRYPTOPSY konstant forsat med at spytte eksperimenterende og progressivt metal udover deres fans. Seneste ofring er det selvbetitlede album ”Cryptopsy” fra 2012, som på mange måde markerer bandets tilbagevenden til den mere klassiske death metal lyd fra de tidlige albums.

THE TOMBLESS
The Tombless opstod fra bandet Aborted Stillborn I 2014 I Kolding Danmark. Vi suger inspiration fra Svensk/ Amerikansk Dødsmetal og fræser efter en groovy oldschool lyd, med vores egen twist af maddiker og menneskehedens forfald. Vores hoved formål i denne tid er at komme ud og spille shows, have det sjovt på og uden for scenen, møde nye metal hoveder og høvle riffs og straffe tønder til alles ører de bløder!