SNAVS

+support Annie

fredag 13. oktober 2017

Læg i kalender
Koncerter
Tidspunkt: Kl. 21.00
Dørene åbnes: Kl. 20:30 Sted: Ungdomshuset Konfus

Den danske producer og DJ-artist Snavs er godt i gang med sit internationale gennembrud, hvor specielt USA, Australien og Asien har taget hans kompromisløse og signifikante lyd til sig. I 2017 har Snavs konstant været på tour rundt i hele verden og den imponerende koncertliste inkluderer optrædener på Coachella, Tomorrowland, Webster Hall i New York, WOMB i Tokyo, Pacha i Sydney og X2 i Jakarta.
Men Danmark skal ikke snydes og i oktober spiller Snavs fire koncerter i udvalgte byer; Aarhus, København, Esbjerg og Kolding.

Den 25-årige Amagerikaner med det borgerlige navn Andreas Holdø glæder sig til de fire koncerter:

”2017 har været et fuldstændig sindssygt år for mig, hvor jeg har realiseret en lang række drengedrømme, som har gjort mig endnu mere sulten. Jeg har konstant været på tour og har udviklet mig enormt meget live, siden jeg sidst spillede i Danmark. Det betyder meget for mig også at bevise hvad jeg kan i Danmark, så derfor er jeg glad og glæder mig til at skulle spille de her fire koncerter!”

Snavs startede sin karriere med at lægge sin ”808%” EP op til gratis download i april 2013 og har siden da udgivet tracks på de største og mest prestigefyldte elektroniske pladeselskaber i verden samt fået support og anderkendelse fra verdensstjernerne: Martin Garrix, Tiesto, DJ Snake, Diplo, The Chainsmokers, Yellow Claw og mange flere. Snavs’ musik er blevet streamet mere end 60 mio gange og downloaded mere end 800.000 gange. Dette resulterede i at Snavs underskrev en stor eksklusiv aftale med den hollandske mastodont indenfor elektronisk musik - Spinnin’ Records, i starten af året.

Snavs er lige nu aktuel med singlen ”End With You”, hvor sangerinden KING gæster nummeret og tilsammen giver de deres bud på sommerens soundtrack. Sangen udkom i fredags (d.2.juni) sammen med den simple og æstetiske one-take musikvideo der allerede har fået meget omtale.

ANNIE
Bevæger sig i den mørke ende af dance- og trance-genren. Med en lydæstetik inspireret af techno og electronica, udforsker Annie underbevidsthedens dunkle afkroge.

 

GRATIS ENTRÉ!