CHEMICAL BREAKDOWN / ZELMA / ALPAS AVE

Plekter tour

fredag 8. september 2017

Læg i kalender Køb billet
Koncerter
Tidspunkt: Kl. 20.00
Dørene åbnes: Kl. 19:00 Sted: Ungdomshuset Konfus Pris: Forsalg 35 kr.
I døren 60 kr.

Koncerten præsenteres som en del af en PLEKTER turné.

”Rock n Roll is dead? Not according to danish hardrockers, Chemical Breakdown, who insist on playing their timeless fuel injected rock inspired by icons of the late 70’s. Rock n roll is all about having fun and Chemical Breakdown is a fun acquaintance.”

Chemical Breakdown er et esbjergensisk rockband med et energisk liveshow, der rækker ud over scenekanten. Bandet spiller beskidt rock og tekstuniverset rummer en ligelig fordeling af samfundskritik, og fejring af livets glæder. Chemical Breakdown spiller 70’er inspireret rock med elementer fra stoner rock (som Black Sabbath) og psykedelisk rock (som Spids Nøgenhat). Bandet veksler mellem dansk og engelsksprogede sange i deres shows, hvilket skaber en helt særlig dynamik, som bandet ofte bliver rost for.

Chemical Breakdown har indspillet to EP’er (2015 og 2016), og bandet har det seneste år spillet en række koncerter i bl.a. Aarhus, Nordborg, Brørup, Varde og Esbjerg. Når Chemical Breakdown spiller live er den gode lyd, et underholdende sceneshow og kontakten til publikum i højsædet.

Ambitionen til efteråret er indspilningen af en hel plade og en tilhørende Danmarks tour. Chemical Breakdown har netop indgået et samarbejde med Region Varde Elitesport (Outrup Speedway Club), hvor bandet her til foråret 2017 indspiller en ny sang (som hedder ’Speedking’), der fremadrettet bliver åbningsnummeret, når der afholdes speedway i Outrup. Bandet skal optræde til sæsonstart på Varde Motor Arena med en kapacitet på ca. 4.000 tilskuere.

Chemical Breakdown består af:
Thomas Nicolaj Iversen, Vokal og guitar
Anders Lund, Lead guitar
Thomas Sørensen, Trommer
Morten Scott, Bas.

Zelma er et nyt band fra Sønderborg, der fortrinsvis bevæger sig inden for den alternative pop-rock genre. Med dragende guitarspil og dybfølte tekster tager bandet sine lyttere med ind i et fængende, intenst og dissonerende lydunivers, i hvilket de vil befinde sig i en skiften mellem glæde og melankoli.
Bandet har eksisteret siden sommeren 2016.

Alpas Ave er en nylig opstået Kolding duo, spiret ud af to menneskers forenelighed i de indre yderligheder, hvor melankolien og det spontane udspring af nostalgi, står som skarpe kontraster og dyrkes til uigenkendelighed igennem musikken. Konstante spørgsmål og nysgerrige ører afføder en lettere eksperimenterende tilgang til duoens lyd, hvor elektroniske elementer, organiske synthesizere og en levende vokal kommer til sin ret, som lavmælte samtaler der af og til eskalerer i en sygelig rus over det, man helt havde glemt.