DENNESLAKZ, RUBEN KYED, ONE HAND, MIKKELMAYN

Rytmisk Farvelade Forening præsenterer

lørdag 28. oktober 2017

Læg i kalender Køb billet
Koncerter
Tidspunkt: Kl. 21.00
Dørene åbnes: Kl. 20:00 Sted: Ungdomshuset Konfus Pris: Forsalg 65 kr.
I døren 100 kr.

Denneslakz, rapper fra Esbjerg. Spillede til Made In Esbjerg 2015 med gruppen De TreMåskeFler´. Er siden det gået solo og varmede op til Masta Ace på Konfus i December 2016. Siden er tiden gået med at skrive nye numre i Front Forward studiet samt en enkel optræden på Made In Esbjerg 2017!Ruben Kyed, der for tre år siden deltog i skabelsen af De TreMåskeFler´, er meget mere end blot en tredjedel af den esbjergensiske rapgruppe. Han har fjorten års rap i bagagen, og dermed også flere live-optrædener - blandt andet tre gange til musikfestivalen Made In Esbjerg og som opvarmning til EaggerStunn på Tobakken, Esbjerg.

One Hand med 2 Made In Esbjerg Showcases, en Made in Esbjerg live-optræden, en MC's Fight Night kvalifikation, deltagelser ved Wombattles og DM i Freestyle Rap, et utal af koncerter landet over, samt mere end 300.000 afspilninger på YouTube, kan Anders Vestergaard bedst beskrives som en erfaren MC på den Esbjergensiske musikscene.

MikkelMayn er tidligere kendt under kunstnernavnet MDH, samt rapper i Hip-Hop gruppen MogM. MikkelMayn har optrådt til et utal af arrangementer under sit alias som MDH, blandt andet i forbindelse med Danmarks bedste rapper 2009, Made In Esbjerg, Konfus, Huset mm. Og er derfor mere end erfaren på den danske rap-scene. Efter 6 års pause med koncerter, er han nu igen klar til at performe, dog under navnet MikkelMayn, med hidtil uhørt materiale.