DAWN OF DEMISE + CROWN THE BEAST

DEATH SHALL RISE PRÆSENTERER

fredag 15. september 2017

Læg i kalender Køb billet
Koncerter
Tidspunkt: Kl. 21.00
Dørene åbnes: Kl. 20:00 Sted: Ungdomshuset Konfus Pris: Forsalg 125 kr.
I døren 150 kr.

DAWN OF DEMISE – HATE TAKES IT’S FORM 10 ÅRS JUBILÆUM:DAWN OF DEMISE – HATE TAKES IT’S FORM 10 ÅRS JUBILÆUM:
Nu er det ti år siden, at Dawn Of Demise udgav deres debutplade “Hate Takes Its Form”. Pladen har siden starten været en favorit blandt fansene af bandet. Derfor har Dawn Of Demise nu valgt, ved en lille håndfuld koncerter, at spille HELE ”Hate Takes Its Form” fra start til slut. Udover de ti numre fra pladen kan publikum godt forvente nogle ”ekstranumre” fra andre udgivelser.

Kom ud, sving garn, drik bajere og få for den første og sidste gang muligheden for at høre alle numrene fra debuten fremført i rap!

Dawn Of Demise er et silkeborggensisk death metal band, der har fundet inspiration i den amerikanske scene; dette værende både lyden, der kom fra Florida i starthalvfemserne og den bølge af bands fra New York-området, der spillede den tungere version af genren.

Med 14 år på bagen, over 100 koncerter i Dk samt fem pladeudgivelser på diverse amerikanske pladeselskaber, er bandet ved at være et af de mere rutinerede death metal bands fra Danmark. Liveoptrædener er noget som bandet er mest kendt for - f.eks. kan nævnes prisen for bedste liveband ved Danish Metal Awards, hvor bandet var nomineret sammen med bands som: Volbeat, Hatesphere og Mercenary.

På livefronten kan bandet bl.a. skrive følgende på deres cv: Tour i Indien, koncerter i Finland og Tyskland, adskillige DK-tours med bands som: Hatesphere, The Burning, Corpus Mortale, Illdisposed osv., Copenhell (hvor bandet slog publikumsrekord på Pandæmonium-scenen), Roskilde Festival, 2 Headbangers Ball-tours, adskillige optrædener på Aalborg Metal Festival, Godzzfest, Århus Fee Metal, Royal Metal Fest, opvarmning for bands som Nile og Suffocation osv.

Hvis rygterne taler sandt, så tager bandet i studiet til okt/november for at indspille deres femte fuldlængde.

 

Odenseanske Crown The Beast er måske et nyt ansigt i den danske metal undergrund, men det vises ikke i deres musik eller ambitions niveau.
Crown the Beast blev etableret i 2016 med et enkelt mål; At lave halsbrækkende hardcore metal som går direkte i mellemgulvet – No bullshit and no pretend. Musikken taler for sig selv, med knusende breakdowns, stress-givende blastbeats, en decideret rasende vokal og fangende soloer.

Bandets medlemmer tæller veteraner i metalscenen, som ikke er uvandt til at stå på en scene: Jason Campbell (As We Fight, Destroyer Boy) på vokal, Morten Fahnøe (Annominus) og Lars von Løvendal(Grimmthurs) på guitarer, Søren Rønnebech Grønning på bass og Sebastian Ålen (Panofobia) på trommer.

Med koncerten geares, der op til at travlt første år for Crown the Beast, da der fyres af på alle cylindere. Kom og oplev rutinerede pittbulls i ringen!