OLD SCHOOL RISES + CECILIE OG BAND

lørdag 18. november 2017

Læg i kalender Køb billet
Koncerter
Tidspunkt: Kl. 21.00
Dørene åbnes: Kl. 20:00 Sted: Ungdomshuset Konfus Pris: Forsalg 25 kr.
I døren 50 kr.

OLD SCHOOL RISES
Fra de startede som en trio af musik-gale teenagere i en kælder i 2012, til de pr. December 2016 udsendte deres anden EP "REPTILES, LOVE & BAD DECISIONS" er der løbet meget vand i åen.
 
Det nu 4 mand store rockband stråler af energi og med bandets karakteristiske fundament af dybe trommer, tung bas og deres frække, groovy guitartoner buldrer Old School Rises frem på musikscenen.                                                              
Mest tiltalende ved bandet er dog deres åbenlyse glæde ved musikken som bare skinner igennem fra showstart til ekstranummer, en større hyldest til den klassiske Rock’N’Roll skal man i Esbjerg lede længe efter!
 
Esbjerg og omegn er for længst blevet indtaget af byens næste bud på et ægte og originalt rockband og ydermere har de fremadstormende Københavner-bands The Kamshaft og Increst flere gange benyttet sig af OSR som support.
 
Det her er gutter der brænder for hvad de laver!

CECILIE OG BAND
Cecilie er en cover-sangerinde, som nyder indie-genrens skæve og bløde toner. Hun elsker at tage nutidens største hit, og omforme dem til noget helt unikt. Hun får hjælp af bandet 'Blues Deluxe', der er en blues trio bestående af Asger Langebæk på trommer, Patrick Jensen på bas og Mark Strunck på guitar. Originalt er deres budskab at sprede bluesens sprøde toner, men for denne gang, holder de sig til indie'ens spøjse verden.