CROCELL + FEROCITY + WRATH OF BELIAL

Fredag 6. April 2018

Læg i kalender Køb billet
Koncerter
Tidspunkt: Kl. 21.00
Dørene åbnes: Kl. 20:00 Sted: Ungdomshuset Konfus Pris: Forsalg 95 kr.
I døren 120 kr.

I år 2017 har Crocell bl.a. fejret sit 10 års jubilæum ved at indspille det femte studiealbum, der udkommer på LongLife Records i begyndelsen af 2018. Efterhånden som medlemmerne i den aarhusianske dødsmetal-maskine bliver ældre, træder systemkritikken og verdensleden tydeligere frem i lyrikken og musikken, der vrænger skarpere og skarpere ad en verden i frit fald. Crocells death metal er ikke for sjov. Det er en lige højre til en verden, hvis potentiale ødelægges af magtelitens inkompetence. Death/black metal med masser af rå, skandinavisk kraft har dannet udgangspunkt for Crocells lyd siden grundlæggelsen i 2007, og det udgør dermed en rød tråd gennem de fire roste albums, ”The God We Drowned” (2008), ”The Wretched Eidola” (2011), ”Come Forth Plague” (2013) og ”Prophet’s Breath” (2015). Alle albums er blevet godt modtaget af lyttere og anmeldere, og bl.a. kaldte Rockfreaks. net det seneste album for ”death metal in international class”, mens amerikanske Teeth of the Divine svang sig op til ”a standout in death metal releases for 2015”. Den samme opskrift var også baggrunden for, at Crocell lagde ud med at vinde titlen som ”årets metaltalent” ved Danish Metal Awards i 2008, blev udvalgt til at spille på SPOT i 2009, og for at bandet siden da er røget til tops på den danske metalscene. Det har desuden givet bandet et ry som et imponerende live-band, både herhjemme og ude i Europa. Devilution skrev på et tidspunkt i en koncertanmeldelse, at Crocell var ”stærkere end noget andet band herhjemme i den genre”, og det vidner om at det at spille live altid har været Crocells livsnerve. Efter to Europa-turnéer, adskillige festivalshows og et hav af koncerter i mere end 10 lande er Crocell en erfaren live-enhed - så sørg for at fange bandet live, når chancen byder sig!

Selvom de gennem tiden har trukket på inspiration fra både de store navne indenfor New Yorker-død, samt Göteborg-bølgen, har bandet igennem de senere år gjort sig bemærket med deres på én gang hurtige, og alligevel melodiøse dødsmetal. Men tag ikke fejl - på trods af det melodiøse islæt, som leder tankerne hen på legender som bl.a. Jeff Loomis, hører Ferocity til i den helt tunge ende af dødsmetallen! Med deres kommende plade, “The Hegemon”, i støbeskeen, er der lagt op til en værdig efterfølger til 2013 udspillet, den anmelderroste “The Sovereign” (Deepsend Records). Efter at have holdt en pause fra rampelyset i et par år, er Ferocity tilbage - og med deres kommende, mest brutale og hidtil stærkeste, udspil, efterlades der ingen tvivl om at de er tilbage i storform!

Wrath of Belial spiller en beskidt og intens kombination af Thrash og Melodisk Death metal med en moderne tilgang. Kompositionerne bevæger sig fra hæsblæsende passager, henover storladende melodiske hooks til knusende tunge stykker. Wrath of Belial udspringer af det Aarhusiansk Metal band Pariah Syndicate, som blev dannet i 2007. Allerede kort efter dannelsen, tog Pariah Syndicate sejren til ”Danish Metal Contest” med deres debutkoncert. I tiden efter udkom en EP med titlen ”….And Blood Shall Rain from Heaven”, til gode anmeldelser fra flere webzines. Undervejs har der været flere udskiftninger af medlemmerne af bandet. Mest markant blev skiftet fra to forsangere til en enkelt frontmand. Pladsen på trommestolen har også været underlagt flere udskiftninger, indtil Jacob Jørgsen satte sig til rette. Bandets debutalbum udkom i maj 2017 og har høstet mange rigtige gode anmeldelser fra prominente websides som Angry Metal Guy (4.0/5.0, Great), Pavillion Magazine (9.5/10), Powermetal.de (8.5/10) og varm anbefaling fra siden No Clean Singing. Debutudgivelsen er blevet supportet med en række koncerter i det danske land hvor bandet heriblandt har varmet op for tons tunge Blood Red Throne (NO) og mægtige Fleshgod Apocalypse (IT). Bandet optrædener er blevet rost af anmeldere som aggressivt blandet med charme og god publikumskontakt.