IMMOLATION + FULL OF HELL

Support: Monument Of Misanthropy

Lørdag 31. Marts 2018

Læg i kalender Køb billet
Koncerter
Tidspunkt: Kl. 20.00
Dørene åbnes: Kl. 19:30 Sted: Ungdomshuset Konfus Pris: Forsalg 200 kr.
I døren 225 kr.

DEATH SHALL RISE PRÆSENTERER

Dødsmetal veteraner IMMOLATION vender tilbage til Esbjerg og gør det selvfølgelig med et show på Konfus. Med på turnéen har de taget FULL OF HELL, et af de mest lovende grindcore bands, som skulle være garanti for ekstrem aggressivt vanvid!

IMMOLATION er synonym med dødsmetal og er lige nu aktuelle med pladen ‘Atonement’. Stilen er klassisk og bandet levere endnu et mesterværk med knivskarp præcision og skaber endnu en mørk udgivelse i verdensklasse. Der hersker ingen tvivl om at bandets hårdnakkede vedholdenhed og dedikation til dødsmetallen gennem alle disse år har ført dem op i metallens verdenselite.

FULL OF HELL er synonym med teknisk grindcore og spillede i Danmark til årets Roskilde Festival hvor heavymetal.dk berettede.
"Siden 2009 har de eksisteret med det ene formål at rive fat i dine kønsdele og ruske rundt samtidig med de kaster op i dit ansigt og sætter ild til dit hår. Grove løjer, men når man oplever det frontale angreb, som deres musik bedst kan beskrives som, vil man forstå."