BILLY BOY IN POISON + VERDANDE + RISE UPON

Death Shall Rise præsenterer

lørdag 15. september 2018

Læg i kalender Køb billet
Tidspunkt: Kl. 21.00
Dørene åbnes: Kl. 20:00 Sted: Ungdomshuset Konfus Pris: Forsalg 85 kr.
I døren 110 kr.

BILLY BOY IN POISON fra København spiller knivskarp moderne dødsmetal, der både kan kværne som Misery Index og groove som Gojira, men som har sin egen lyd og blæser på genregrænser. Musikken er aggressiv og tung, men varieret og stemningsfuld. I 2013 udgav bandet debutalbummet “Watchers”, der fik bred ros i pressen, der bl.a. kaldte det en ”fantastisk debut” (Metalized) og ”årets dødsmetal-album” (Powermetal.de). Opfølgeren “Invoker”, produceret af Jacob Hansen (Aborted, Volbeat, Mercenary m.fl), udkom i november 2017 og fik ligeledes en fantastisk modtagelse. Med koncerter på bl.a. Copenhell og Aalborg Metal Festival, en række tours i udlandet og support for bl.a. Aborted, Vildhjarta, Hatesphere, Dawn of Demise, og Trigger the Bloodshed har BILLY BOY IN POISON markeret sig som et hårdtslående og respekteret liveband. På scenen skinner erfaringen igennem, og varen leveres hver gang.

Verdande er et femmands metal-band med rødder i Esbjerg. Musikken kan beskrives som progressiv metal med fokus på riffs, melodi og groove, og der bliver hentet inspiration fra bands som Gojira, Opeth, Periphery, PLINI, Lamb of God m.fl.

Verdande startede i 2016 som et instrumentalband, der blev dannet i forbindelse med et bachelorprojekt på Syddansk Musikkonservatorium, men i starten af 2018 blev konstellationen fuldendt med en frontmand i form af den meget dygtige og erfarne Søren Sedit(DIE, Arachnid Purge, m.fl.).

Verdande består af:
Søren Sedit, vokal
Sigurd Kehlet, guitar
Martin Jørgensen, guitar
Martin Kjær Killie, bas
Mathias Blumensaat, trommer 

Rise Upon er en metal- trio bestående af Frederik Dinesen på trommer, Magnus Thomsen ved bassen og Valdemar Dvinge som både forsanger og guitarist. Bandet holder til i Ribe og har spillet rundt omkring i 5-6 år. I selve musikken fokuseres der på tunge toner og nakke- destruerende frekvenser med et progressivt twist. Målgruppen er metalhoveder i alle aldre, former og størrelser.