GRUSOM + VERDANDE + RISE UPON

Death Shall Rise præsenterer

Lørdag 15. September 2018

Læg i kalender Køb billet
Koncerter
Tidspunkt: Kl. 21.00
Dørene åbnes: Kl. 20:00 Sted: Ungdomshuset Konfus Pris: Forsalg 85 kr.
I døren 110 kr.

BILLY BOY IN POISON har desværre meldt afbud til dette arrangement grundet personskade.

Grusom har vækket sig uhyrlig opsigt langt over den danske grænse. Med en kombination af heavy metal, stoner og syrerock, der tager afsæt i de dystre dele af psych og heavyrock, møder drengene upoleret og ærligt deres publikum med et åbent hjerte.  

Gennem deres mørke lyrik, skaber Grusom et lydunivers, hvor livet og døden udforskes i gennem dystre fortællinger. Det lette orgel, de duellerende guitarer og den gennemførte musikalske udførsel, skaber stemningen, der driver dine tanker til at vandre.

Grusom fik hæsblæsende interesse for deres prisvindende debutplade og adskillige, medrivende koncerter på bl.a. Copenhell, Metal Magic Festival, Tinderbox m.fl. Derudover var bandet yderst anmelderrost hvor bl.a. Danmarks største musikmedie GAFFA skrev:

MERE GRUSOM, TAK!

Grusom spiller måske nok dyster musik tenderende til den psykedeliske stenerrock med ind imellem Doors-lignende orgelgange fra Peter Pørtner. Men dette stjerneskud med blot et album (titel: Grusom) fra sidste år i bagagen, vil og kan komme frem."  - GAFFA.

Deres anmelderroste og prisvindende debutplade, ‘Grusom’, banede vejen, og nu runger det igen fra Sydfyn. Ligesom det første album blev produceret af Jacob Bredahl (LIVLØS, Disrule, The Silent Low) i Dead Rat Studio, fortsætter Grusom det effektive samarbejde på deres næste album ‘Grusom II’.

Albummet bliver udgivet gennem Kozmik Artifacts d. 31 August 2018.  

Verdande er et femmands metal-band med rødder i Esbjerg. Musikken kan beskrives som progressiv metal med fokus på riffs, melodi og groove, og der bliver hentet inspiration fra bands som Gojira, Opeth, Periphery, PLINI, Lamb of God m.fl.


Verdande startede i 2016 som et instrumentalband, der blev dannet i forbindelse med et bachelorprojekt på Syddansk Musikkonservatorium, men i starten af 2018 blev konstellationen fuldendt med en frontmand i form af den meget dygtige og erfarne Søren Sedit(DIE, Arachnid Purge, m.fl.).

Verdande består af:
Søren Sedit, vokal
Sigurd Kehlet, guitar
Martin Jørgensen, guitar
Martin Kjær Killie, bas
Mathias Blumensaat, trommer 

Rise Upon er en metal- trio bestående af Frederik Dinesen på trommer, Magnus Thomsen ved bassen og Valdemar Dvinge som både forsanger og guitarist. Bandet holder til i Ribe og har spillet rundt omkring i 5-6 år. I selve musikken fokuseres der på tunge toner og nakke- destruerende frekvenser med et progressivt twist. Målgruppen er metalhoveder i alle aldre, former og størrelser.