WE ARE THE WAY FOR THE COSMOS TO KNOW ITSELF

Lørdag 24. November 2018

Læg i kalender Køb billet
Koncerter
Tidspunkt: Kl. 21.00
Dørene åbnes: Kl. 20:00 Sted: Ungdomshuset Konfus Pris: Forsalg 55 kr.
I døren 80 kr.

Den filosofisk-anlagte trio We Are The Way For The Cosmos To Know Itself fortæller, via deres storladne kosmiske pop, historier om intergalaktiske sammenhænge. Deres udtryk rejser hinsides den gængse elektropop-scene og diskotekerne, og ud i kosmiske dybder og frembringer en stjernestrøet filosofisk oplevelse for lytteren. 

Live spiller bandet farverige og energiske koncerter, som med lys og tung bas danner rammerne for en helhedsfortælling om intergalaktisk kærlighed, der tryllebinder udi en kosmisk trance. Gennem musikken kommer lytteren til at ligge i ske med universet. 

Bandets seneste singler Heal Me og Shallow Waters har opnået airplay på DR P6, tyske Big FM samt en række tyske regionale radiokanaler. Bandet udgiver i foråret 2018 ders nye single ‘Flashbacks’, som er den første single fra en EP der udkommer til efteråret. I forbindelse med udgivelsen af den nye single drager bandet på en mini turne i Tyskland. Det følges op med flere singler og en DK tour til efteråret. 

Bandet har tidligere haft et nummer (Tiger) med på Sound Of Copenhagen vol. 13, spillet på Roskilde Festival 2014 og har været en del af Karrierekanonen 2015. Derudover har de også optrådt på SPOT Festival og Smukfest. 

WATWFTCTKI har i december 2017 signet med det danske label Celebration Records, indgået bookingaftale med det tyske bookingbureau Velocity Sounds, samt indgået samarbejde med den tyske promoter Ginger Found Sound. I 2018 satses der benhårdt på at få et fodfæste på det tyske marked. 

''Årets store overraskelse for mig var We Are The Way For The Cosmos To Know Itself. Præcis lige så flyvefærdige som The Minds Of 99 var for to år siden, og fuldstændigt overvældende performance.”
- Gaffa 

”To me this band was the most mind-blowing experience at KærligHeden”
- Sound Of Aarhus 

”WATWFTCTKI landen musikalisch einige Volltreffer im Spagat zwischen melodiösen Hitchancen und kantigen Indiespitzen”
- ThePick.de