KONFUS UNDERGROUND

Michel - Young Juu & Lil Candy - Cecilie Ceto - Diagnosed Diversity

Fredag 19. Oktober 2018

Læg i kalender Køb billet
Koncerter
Tidspunkt: Kl. 21.00
Dørene åbnes: Kl. 20:00 Sted: Ungdomshuset Konfus Pris: Forsalg 25 kr.
I døren 50 kr.

De to esbjergensiske soundcloud rappere Young Juu & Lil Candy, slog igennem i 2017 med mega hittet, Kongen! Siden har de ikke set sig tilbage, samt udgivet flere bangers. Igennem deres selvstændige pladeselskab, Fællesbad Label, har de været en markant spiller på den danske soundcloud scene.

De er nu klar til at spille live for første gang , når de gæster Konfus som opvarming til deres ”Greatest hits tour” i 2019. Det bliver en oplevelse, hvor hele følelsesregisteret er i spil.

sangskriver Cecilie Ceto står endelig på egne ben efter en kort flirt med det nu opløste band L.O.W, C. Ceto er en af Esbjergs nye lovende musikansigter. C. Ceto akkompagneres denne aften af velspillende musikervenner og præsenterer originalt indierock musik med dybe tekster og en stærk, nærværende vokal. Vær klar til at blive revet med ind i C. Ceto’s gribende univers!

Diagnosed Diversity Med melodisk hardrock og fængende tekster, fortæller Diagnosed Diversity’s musik om forskellige situationer, problematikker samt glæden ved det at være til. Der holdes i bandet skarpt fokus på, at der skal være plads til alle af en hver afstøbning og dét kommer til udtryk i Esbjerg-bandets numre såvel som i de fem unge musikeres personligheder. Bandet, der blev dannet i 2016, har i deres fællesskab om musikken skrevet en lang række rock-numre, som de er klar til at dele med folket.

Målet fra 2016 var, at bandet inden for et år ville påbegynde indspilningerne af deres første album – et mål, der i 2017 blev en realitet gennem hårdt arbejde og dedikation til musikken. Sammen med Mørkværk studio er DD netop nu ved at færdiggøre de sidste detaljer på det 12 nummer lange album der oser af melodisk hardrock, heavy riffs, rå vokal og masser af ørehængere, som rockelskeren ikke må gå glip af.