FANNY WREE, KARENINA

AUDITIONDAY Gratis Entré

Fredag 9. November 2018

Læg i kalender
Koncerter
Tidspunkt: Kl. 20.30
Dørene åbnes: Kl. 20:00 Sted: Ungdomshuset Konfus

Fanny Wree

Fanny Wree er et soloprojekt med første udgivelse i foråret 2016. Bag projektet finder man en 24 årige sangerinde, sangskriver og producer der til daglig beskæftiger sig med lyddesign på Sonic College i Haderslev. Det er dyster elektropop, hårdtslående hip-hop prægede beats, dyb bas, massive synthesizer flader og kontrastfyldte vokaler, der udgør kernen i musikken. Det er en længsel efter at ændre fortiden, og et håb om at være lykkelig i fremtiden.

https://www.facebook.com/FannyWree/

Karenina

Karenina forener det organiske med det beskidte og Lo-Fi elektroniske, mens hun ubesværet strør velovervejet, dansksproget lyrik henover. Musikken balancerer sig både tematisk og klangmæssigt mellem to modpoler: det euforiske og det melankolske. Kareninas helt rene og udtryksfulde vokal stiller sig i kontrast til de rå toner, den omgives af. Klangene er stemnings-skaberen, der nænsomt omslutter lytteren i følelser og lyrik. Netop følelserne er centrale i Kareninas musik, hvor man hurtigt mærker ordene helt tæt på.

https://www.facebook.com/kareninamusik/

Delay har desværre måtte aflyse grundet særlige omstændigheder. 

 ----------------------------------------------------------------------------------

Koncerterne er en del af AuditionDays 2018, der arrangeres af ORA (Organisationen af Rytmiske Amatørmusikere), og som er støttet af Statens Kunstfond.