Små Øjeblikke Release Party - Masta JLJ & Sanganee

DeTreMåskeFler, Paller & EMI

Lørdag 19. Januar 2019

Læg i kalender Køb billet
Koncerter
Tidspunkt: Kl. 21.00
Dørene åbnes: Kl. 20:00 Sted: Ungdomshuset Konfus Pris: Forsalg 50 kr.
I døren 75 kr.

Så er det tid til release party af Masta JLJ og Sanganees EP, Små Øjeblikke, som udkommer d. 23. November 2018. Vi vil fyre op under ilden på Konfus, som er den trofaste vært for begivenheden, der går ned d. 19. Januar 2019 - ja det er to måneder efter udgivelsens release, men vi kører altså ægte hiphop-tid her. I får derved også chancen for at høre vores EP før vores release-party, og vi forventer derfor at I kan rappe med på nogle rim!

Udover Masta JLJ og Sanganee vil aftenen også være stacked up med andre dope MC'er fra nær og fjern, som vil komme og støtte op med deres vildeste sets. Vores support line-up ser indtil videre sådan er ud:

DeTreMåskeFler (D3MF):

DeTreMåskeFler er tilbage, og det er de med stil! Denneslakz, Ruben Kyed og Møgtungen er genforenet og har bagt på en masse overraskelser i RYTMISK FARVELADE FORENING det sidste stykke tid. Vi har været så heldige at få en lille smagsprøve på det i studiet, og vi kan love jer for at der er gode sager i vente! Esbjerg-gruppen er kendt for at give vilde live-shows der når helt ud over scene-kanten og kan sætte gang i hver en fest, så gør jer klar til noget ægte FÅNK.

Paller:

Randers-rapperen Paller gør sin debut i Esbjerg til vores release-party - kæft det er fedt! For Paller er nemlig en fucking vild MC der kan fyre op for vilde flows og hårde rim i lange baner. Paller og Sanganee har sammen udgivet singlen, Funktastic, der kan findes på SoundCloud. Derudover har Paller bl.a. udgivet EP'er som Fra Klude til Klæder og B Siden. Men endnu vildere er det at Paller d. 4. januar udgiver sig debut-album, som han vil brage afsted med til vores release-party! Der er altså lagt i ovnen til et af årets vildeste hiphop-events med nyt musik fra alle fronter!

EMI:

Vi får også selskab af rapperen, EMI, som er en tilflytter til Vestjyllands hovedstad, men har slået sig fast i rollen som en af de bedste tekst-forfattere i byen. EMI er en rapper der er relativt ny i gamet, men hans dybe og personlige tekster der ofte tager udgangspunkt i hans kriminelle fortid har stort potentiale. Masta JLJ og EMI har igennem flere år opbygget et musikalsk samarbejde, og JLJ har været produceren bag mange af EMI's numre. EMI vil spille et kort set og give os en smagsprøve på hvad han har at byde på. Glæd dig!