SELECT CAPTAIN + SUPPORT CECILIE CETO

Lørdag 2. Marts 2019

Læg i kalender Køb billet
Koncerter
Tidspunkt: Kl. 21.00
Dørene åbnes: Kl. 20:00 Sted: Ungdomshuset Konfus Pris: Forsalg 100 kr.
I døren 125 kr.
Forsalg, studerende 80 kr.
I døren, studerende 105 kr.

Danske Select Captain er synonym med sanger, sangskriver og guitarist Kristian Gaarskjær. Med et musikalsk afsæt i den amerikanske sangskrivertradition, tager Kaptajnen lytteren med på et roadtrip gennem et fængende og skrøbeligt musikalsk univers, domineret af solide melodier og et sfærisk, melankolsk lydbillede.

Kaptajnen er netop nu aktuel med sit 3. album ”Off To Save The World” der blandt andet indeholder sangen ”If I Should Go” der har fået hele 1.5 mio. streams på Spotify

Select Captain har de seneste år haft flere sange i rotation hos DR P4 og P5, udgivet tre albums og én EP, samt turneret flittigt både herhjemme og i det tyske, med hele hans band og på egen hånd hvor han bl.a. har supportet navne som George Ezra, The Lone Bellow, Ed Harcourt, Jonny Lang, Joan Shelley, Sivert Høyem og mange flere.

SUPPORT: Cecilie Ceto er klar til at varme op med originalt musik i et lille, veloplagt setup, der garanterer en intenst, nærværende og fængende stemning. Denne aften kan i både høre numre fra det soloalbum hun for tiden arbejder på og numre som for første gang vil blive spillet for et publikum!