QUASAR LIVE 2019

Gratis entré

Fredag 22. Februar 2019

Læg i kalender
Koncerter
Tidspunkt: Kl. 19.30
Dørene åbnes: Kl. 19:00 Sted: Ungdomshuset Konfus

D. 22. februar spiller 6 artister showcases på Konfus i Esbjerg og et dommerpanel udvælger en artist til at deltage på finalen ved Jelling Musikfestival 2019.

Publikum har også en stemme og er med til at vælge et wildcard, som også har chancen for at gå videre til finalen.

Dørene åbner kl. 19.00

• Pet the Camel kl. 19.30
• Peter Harvest kl. 20.00
• Uortodoks Gruppe kl. 20.30
• Ruben Kyed kl. 21.00
• Gazéll kl. 21.30
• TrailerPark:Jesus kl. 22.00

I år har vi et par nye ansigter i dommerpanelet i Quasar. Et af dem er Johnson, den bawlende rapper fra 8210 Århus V. Og der bliver brug for Johnsons erfaring med rap og hiphop på Konfus, da vi har samlet et par gode bud inden for den genre. Peter Harvest udfordrer genren med en mørk og dyster tone, mens Uortodoks Gruppe arbejder med at skabe feststemning med tekster om damer, booze og lir, og Ruben Kyed gør sig med det mere hiphop traditionelle tema om den hårde stil på gaden. Som afveksling og udfordring til rap / hiphop genren kommer Pet the Camel og TrailerPark:Jesus fra Odense og spiller pop/rock på både dansk og Engelsk, og den lokale Gazéll tager kampen op i den nutidige elektropop. 

Quasar er et regionalt talentudviklingsprogram, hvor der gennem mentorforløb, showcases, workshops og netværksmøder arbejdes med at fremme forholdende for det musikalske vækstlag i Region Syddanmark.

Arrangementet er gratis!

Det er Jelling Musikfestival og de regionale spillesteder, som står bag Quasar.

Se mere på https://www.jellingmusikfestival.dk/dk/quasar/quasar-live/