Annelise + Support: 8 lokale rappere

Fredag 12. April 2019

Læg i kalender Køb billet
Koncerter
Tidspunkt: Kl. 21.00
Dørene åbnes: Kl. 20:00 Sted: Ungdomshuset Konfus Pris: Forsalg 100 kr.
I døren 125 kr.
Forsalg, studerende 80 kr.
I døren, studerende 100 kr.

Skarpt, energisk og ekvilibristisk,

Sådan beskriver Soundvenue den danske rapper og sangerinde Annelise, da hun trådte ind på den danske musikscene med nummeret, ’Frisk Fiks’

Annelise er en af de få piger herhjemme, som er kommet for at rappe. Annelises koncerter er sprængfyldt med energi og man kan ikke undgå at blive revet med af hendes insisterende optræden og den overbevisende autoritet på scenen. Sammen med produceren og DJen Milad Genius er der lagt op til en af de slags liveoptrædener som man ikke vil gå glip af.

Som Politikken skrev det: ”Kvindelige rappere er der ikke mange af herhjemme, men nu træder Annelise selv hen til mikrofonen”.

Annelise har spillet mange store jobs, så som til Danmarks største hiphop festival ”For Evigt”, Rockers By Choice- legenden Grandmaster DeePee’s 35 års Hiphop Jubilæum i Amager Bio og varmede op for en af tidens hotteste rappere Nadia Rose. I 2018 har Annelise blandt andet også spillet på Roskilde Festival og i Tivoli under konceptet Operap, hvor otte danske rappere mødes med anerkendte operasangere på scenen.

Den orientalsk inspirerede hiphoplyd er i samarbejde med den faste producer Milad Genius blevet finpudset i studiet og senest er EP’en "Ingen Anden" blevet et resultat deraf.

Facebook

https://www.facebook.com/anneliseofficial/

Instagram

https://www.instagram.com/annelisemusic/


SUPPORT: LOKALE RAPPERE

Vi elsker at støtte op om det lokale hiphopmiljø og derfor har vi fået den ære, at kunne præsentere nogle af de stærkeste indenfor gamet, som alle kommer fra Esbjerg!

Denneslakz
- Rapper fra Esbjerg. Spillede til Made In Esbjerg 2015 med gruppen De TreMåskeFler´. Som soloartist er tiden gået med at skrive numre i studiet som blev til "femten minutter" produceret af Ruben Kyed samt optræden blandt andet til Made In Esbjerg 2017! og 2018! opvarmning for Masta Ace, Pede B med flere ellers arbejdes der på nyt materiale.

Jyder der Flyder:
- “Don't call it a comeback, cuz I've been here for years"
Det er 20 år siden Jeppe sidst har spillet koncert. Det er også 20 år siden, han sidst har lavet et nyt nummer. Men nu er der igen gang i maskineriet. I samarbejde med Klør 5 bliver der sprøjtet numre ud på stribe, og målet er, at de udgiver en LP sammen under navnet Jyder der Flyder.

Rapens
- Den infamøse kompromisløse ripensiske rap-duo bestående af produce/rapper Jens Mohr og rapper Esben 'Eaz' Mortensen.
Sammen har de lavet rap siden de var teenagere og udviklet deres lyd til en idag hårdtslående, oldschool, eksperimenterende lyd. De udgav i 2018 deres album "Rap 4 Real", men har siden bevæget sig over i en mere moderne lyd med numre som "VIL DU HADE MIG" og “UFORUDSIGELIG"

One Hand
Er en Esbjergensisk Rapper. Hvis du er fra Esbjerg og ikke kender One Hand, er det lægernes og kulturguruernes anbefaling, at du kommer noget mere ud. Du vil jo gerne være med i hulen, ikk' Mulle

Benedicte:
21-årig Kvindelig rapper og sanger med esbjergensiske rødder der efter flere års musikalsk udforskning nu er klar til at præsentere sit første værk som ny soloartist. Benedicte leger med genrene og forbinder både stemninger og musikalske perioder på en alternativ og alsidig måde hvor både rap og sang kombineres.

MANIAC Entertainment:
- Danmarks største superhelt... Tilbage for første gang nogensinde