Annelise + Special guest

Fredag 12. April 2019

Læg i kalender Køb billet
Koncerter
Tidspunkt: Kl. 21.00
Dørene åbnes: Kl. 20:00 Sted: Ungdomshuset Konfus Pris: Forsalg 100 kr.
I døren 125 kr.
Forsalg, studerende 80 kr.
I døren, studerende 100 kr.

Skarpt, energisk og ekvilibristisk,

Sådan beskriver Soundvenue den danske rapper og sangerinde Annelise, da hun trådte ind på den danske musikscene med nummeret, ’Frisk Fiks’

Annelise er en af de få piger herhjemme, som er kommet for at rappe. Annelises koncerter er sprængfyldt med energi og man kan ikke undgå at blive revet med af hendes insisterende optræden og den overbevisende autoritet på scenen. Sammen med produceren og DJen Milad Genius er der lagt op til en af de slags liveoptrædener som man ikke vil gå glip af.

Som Politikken skrev det: ”Kvindelige rappere er der ikke mange af herhjemme, men nu træder Annelise selv hen til mikrofonen”.

Annelise har spillet mange store jobs, så som til Danmarks største hiphop festival ”For Evigt”, Rockers By Choice- legenden Grandmaster DeePee’s 35 års Hiphop Jubilæum i Amager Bio og varmede op for en af tidens hotteste rappere Nadia Rose. I 2018 har Annelise blandt andet også spillet på Roskilde Festival og i Tivoli under konceptet Operap, hvor otte danske rappere mødes med anerkendte operasangere på scenen.

Den orientalsk inspirerede hiphoplyd er i samarbejde med den faste producer Milad Genius blevet finpudset i studiet og senest er EP’en "Ingen Anden" blevet et resultat deraf.

Facebook

https://www.facebook.com/anneliseofficial/

Instagram

https://www.instagram.com/annelisemusic/