Agnostic Front + Support: Meridian

Koncerten afvikles i Tobakkens lille sal

Søndag 25. August 2019

Læg i kalender Køb billet
Koncerter
Tidspunkt: Kl. 21.00
Dørene åbnes: Kl. 20:00 Pris: Forsalg 185 kr.
I døren 200 kr.

Koncerten afvikles i Tobakkens lille sal.

AGNOSTIC FRONT
Legendariske Hardcore / Thrash titaner, AGNOSTIC FRONT, er tilbage med et andet testamente til bandets fejlfri arv! Optaget på de nu berygtede Planet Z Studios i Hadley Massachusetts af Zeuss (Hatebreed, Shadows Fall), Warriors er endnu et vartegn i hardcores historie. Denne gang produceret af vokalist Roger Mirets lillebror, Freddy Cricien (Madball, Hazen Street), båndets budskab om familie og enhed har aldrig været stærkere i deres musik. Krigere er en erklæring om styrke i modgang af modgang og få bånd gør en erklæring højere end AGNOSTIC FRONT.

I dagens civilisation fortsætter menneskerne med at lide under sorg, korruption, undertrykkelse og udnyttelse uden en måde at undgå deres problemer. Mange har levet igennem disse problemer i årevis, og det øjeblik man forsøger at kæmpe for, hvad de mener er rigtigt, bringer eliten dem ned og deres stemmer bliver ignoreret. I over et årti har AGNOSTIC FRONT hjulpet med at få disse meddelelser på tværs af befolkningen for at hjælpe med at løse disse problemer gennem socialt drevet musik kendt som "hardcore". I deres seneste tilbud giver bandet magt og styrke til disse ignorerede stemmer. Som en af ​​de originale hardcore bands, der levede og pustede de problemer, der kontrollerede deres hverdag i New York City livsstil siden 1983, har de været blandt de mest ærværdige og berygtede udstødte af denne hardcore bevægelse.

Disse sjældent konfronterede og altid respekterede ledere af hardcore blev oprettet som en af ​​de mest lydhørte bånd i den nye punkgenre, der hjalp med at indlede ordet "hardcore" og placere en hel oprør på New York-kortet ved forening. Fra starten udgav AGNOSTIC FRONT et katalog med hurtige og voldelige punk melodier bestående af karakteristisk og aggressiv trommesætning, basearbejde og et uhindret spær af kaotisk shouting. AGNOSTIC FRONTs ukontrollable trommer og rygende guitarer fylder hvert minut som en stormende storm af lemmer og forbrænding transistorer. Den tynger pacede balance mellem energi og disciplin i deres tidligere punk rødder rammer en stram og levende rock spærre, der moses i tæt formation. "Det er socialpolitik," siger Roger. "Den daglige virkelighed ved at vågne op, læse avisen og gå rundt i kvarteret. Det er svært at stirre på, hvorfor verden stadig er et knækket sted, og vi takler den meget rigtige lort, der går ned: gentrification løbende, gade retfærdighed, verdens ødelæggelse, arbejdsløn og ryg er stadig ved at blive stukket. "

Pokey - Trommer, Mike Gallo - Bass, Roger Miret - Vocal, Joseph James - Guitar, Vinnie Stigma - Guitar

MERIDIAN
Meridian udgiver tredje album
Det melodiske metalband, MERIDIAN, er klar med nyt album "Margin Of Error".
Albummet er opfølger til det kritikerroste "Breaking The Surface" fra 2016.
Det er bandets tredje album, men et par ting er nye i forhold til tidligere. Det er det første fulde album lavet med guitarist og producer Marco Angioni, og det er det første album skrevet og indspillet uden udskiftninger i line-up’et undervejs. Bandet er mere harmonisk og alle deler den samme musikalske vision. Og det kan høres.
Arbejdet på albummet begyndte i 2017, hvor flere skrivesessioner udmøntede sig i fundamenter til otte nye numre. Bandet gik dengang direkte i Death Island Studios for at afprøve det nye arbejdsforhold med Marco ved roret. Dette resulterede i de fire sange, der i marts 2018 blev udgivet på den digitale EP "The Fate of Atlantis".
I begyndelsen af 2018 blev album projektet sat midlertidigt på pause mens Martin og Marco skrev og indspillede et nyt album med den tidligere Accept sanger David Reece. Albummet "Resilient Heart" er blevet rigtig godt modtaget af publikum såvel som presse, og det viser til fulde Reece som den store sanger han er, men også Martin og Marco som de talentfulde sangskrivere, de er.

I sommeren 2018 afsluttede bandet sangskrivningen og gik tilbage i studiet for at indspille de resterende syv sange til albummet.
Musikalsk spænder albummet bredt fra melodisk rock som den første single "Second Best", over hårdtslående metalhymner og langsomt slæbende heavy monstre til uptempo thrash metal i "Disconnect", som byder på en gæsteoptræden i form af guitarsoli af Steve Smyth (One Machine, Nevermore, Testament etc.).
Det er et varieret musikalsk landskab, men alle 11 numre er velskrevne sange med stærke vokalmelodier og ørehænger-omkvæd man kan synge med på.
Lyrisk handler sangene om store emner som krig (Off to War), død (Circle The Drain), global opvarmning (The Fate of Atlantis), over personlige emner som psykisk sygdom (Fragments of A Life), indre dæmoner (The Devil Inside Us All) til udfordringerne i den moderne digitale tidsalder vi lever i (Disconnect).
"Margin of Error" er det nye album fra Meridian. Det er den mest helstøbte og velskrevne samling sange fra et band, der er bedre end nogensinde.