L.T. Valentin (m/band)

Support: Martin Meincke

Lørdag 21. september 2019

Læg i kalender Køb billet
Koncerter
Tidspunkt: Kl. 21.00
Dørene åbnes: Kl. 20:00 Sted: Ungdomshuset Konfus Pris: Forsalg 100 kr.
I døren 125 kr.
Forsalg, studerende 75 kr.
I døren, studerende 100 kr.

Troubadouren L. T. Valentin er født og opvokset i det vestjyske. Hans folkinspireret musik har taget ham fra de små barer til SmukFest, SPOT og diverse andre festivaler. Det borgerlige navn er Lasse Tarp Valentin, og han udgav i foråret 2017 sin debut “Tilstande i Øst og Vest”. Sidenhen har han været i rotation på P6 Beat, turneret flittigt både solo og med band, og været en af de udvalgte i Karrierekanonen 2018.
L. T. Valentin henter inspiration fra sangskrivere som Neil Young, Bob Dylan, Damien Jurado, Richard Swift og Kevin Morby.

I Februar 2019 udgav han sit nye album ”Villerst Minde”.

“Jeg har arbejdet på den nye plade i snart et år. Der skete en masse ting i mit liv, som udsatte indspilningerne, men det var for det bedste. Jeg glæder mig til at præsentere en plade, som både er akustisk og med mit band De Fremmede. Pladen er en samling af sange, som beskriver følelser, skæbner og holdninger der ikke bliver accepteret i et mere og mere strømlinet samfund. Jeg ønsker at fortælle en side af dagens Danmark, som er tabubelagt i høj eller mindre grad. Om druk, angst, tvangstanker og selvdestruktivitet, men også om håbet for, at vi alle har en plads under solen. Med eller uden accepten fra omgivelserne. Det er sange med udgangspunkt i mig selv, men også betragtninger af mine omgivelser.” udtaler L. T. Valentin.

Pladen er indspillet i L. T. Valentin’s eget studie “Hjemmelavet Pladestudie” på Islands Brygge i København med bandet De Fremmede bestående af Sune Chr. Thomsen (The Youth, The PowPow), Mads Lind (Martin Meincke), Jesper Ravn-Jensen (The Youth, Kippenberger), Johan Lajgaard Ovesen (Mescalin, Baby), Mads Graves Pedersen (Mescalin, Baby, Mother Lewinsky) og NannaSarah Vedel.

Martin Meincke er en dansksproget sangskriver, født og opvokset i Esbjerg.

Musikken består af romantiske melodier, der rent genremæssigt trækker tråde tilbage til poppen og rocken fra 1970’erne, mens de personlige tekster tager udgangspunkt i hverdagens bittersøde selverkendelser.
Martin Meincke havde sin radiodebut på Radio24syv med debutsinglen ‘Martin? (Hvad Er Der)’, mens den anden single ‘Musik For Masserne’ fik opmærksomhed fra Karrierekanonen og Debut på P6 Beat.

Tredje single ‘Hvad Nu?’ er ude nu, og debutalbummet ‘Næsten Nøgen’ forventes ude i efteråret 2019.