Crocell & Killing Ghandi

Support Arostice

Lørdag 28. september 2019

Læg i kalender Køb billet
Koncerter
Tidspunkt: Kl. 21.00
Dørene åbnes: Kl. 20:00 Sted: Ungdomshuset Konfus Pris: Forsalg 110 kr.
I døren 135 kr.
Forsalg, studerende 85 kr.
I døren, studerende 110 kr.

”En mørk magtdemonstration, der cementerer bandets status som et af de, hvis ikke det, bedste, bands indenfor kulsort død herhjemme.”
Sådan beskrev GFRock Crocells femte album, ”Relics”, der med sine ni voldsomme death/black-skæringer, en tung produktion og råt artwork ikke stryger nogen med hårene.
”Relics” blev indspillet under Crocells 10-års jubilæum i 2017, og i takt med at medlemmerne i den aarhusianske dødsmetal-maskine bliver ældre, træder systemkritikken og verdensleden tydeligere frem i lyrikken og musikken, der vrænger skarpere og skarpere
ad en verden i frit fald. Crocells death metal er ikke for sjov. Det er en lige højre til en verden, hvis potentiale bliver ødelagt af magtelitens inkompetence. Death/black metal med masser af rå, skandinavisk kraft har dannet udgangspunkt for
Crocells lyd siden grundlæggelsen i 2007, og det udgør dermed en rød tråd gennem de fem roste albums, ”The God We Drowned” (2008), ”The Wretched Eidola” (2011), ”Come Forth Plague” (2013), ”Prophet’s Breath” (2015) og ”Relics” (2018).
Allerede før debutalbummet ramte gaden i 2008, vandt Crocell titlen som ”årets metaltalent” ved Danish Metal Awards, i 2009 blev det bl.a. til koncerter på SPOT Festival og på Devilstone Open Air i Litauen, og i 2010 tog Crocell på sin første Europa-turné. Siden
er det kun gået én vej for Crocell, der efterhånden har etableret sig som et af de mest solide bands på den danske metalscene.
Efter over 100 koncerter i mere end 10 lande er bandet en erfaren live-enhed, og det var også netop i en koncertanmeldelse, at Devilution på et tidspunkt beskrev Crocell som ”stærkere end noget andet band herhjemme i den genre”.
Udgivelsen af ”Relics” giver den beskrivelse ny relevans og understreger, at Crocell i starten af sit andet årti står så stærkt som nogensinde.