Artillery + Helhorse

Support: A Devils Bargain

Fredag 1. november 2019

Læg i kalender Køb billet
Tidspunkt: Kl. 21.00
Dørene åbnes: Kl. 20:00 Sted: Ungdomshuset Konfus Pris: Forsalg 150 kr.
I døren 185 kr.

Den 16. november udkommer Artillery´s 9 studie album ”The Face of Fear” på Metal Blade og er samtidig det 3 med den nuværende line-up.

The Face of fear indeholder 9 helt nye numre og en genindspilning fra Artillery´s første demo fra 1982. Teksterne er typisk Artillery og beskæftiger sig bla. med emner som menneskehedens ødelæggelse, dobbeltmoral, misbrug og den evige søgen efter det værst tænkelige scenario.

Albummet er produceret af Søren Andersen i Medley Studie og det er 5 gang han skruer på knapperne og har endnu en gang formået at levere en monsterproduktion.

Første single og video af titel nr. bliver offentliggjort den 26. september.

Siden sidste album ”Penalty By Perception” som kastede 4 Danske priser af sig til den Danske High Voltage Awards 2016 (Bedste Album, bedste band, bedste produktion og æresprisen), har Artillery turneret verden rundt, i bla. Europa, Sydamerika og dele af Asien.

I resten af 2018 bliver der tid til Copenhells Metal Cruise 26/27 okt., en DK-tour, hvor der bla. er releaseparty på High Voltage 9. november sammen med amerikanske Reece.

I 2019 står den på Europa, Sydamerika og USA-tour.

Recording Line-up:                                                                                                     Live Line-up:
Michael Stützer: Guitar                                                                                             Michael Stützer: Guitar
Morten Stützer: Guitar                                                                                              Kræn Meier: Guitar
Peter Thorslund: Bass                                                                                                Peter Thorslund: Bass
Josua Madsen: Drums                                                                                                Josua Madsen: Drums
Michael Bastholm Dahl: Vocals                                                                                Michael Bastholm Dahl: Vocals

HELHORSE er tilbage med deres rå og kompromisløse blanding af beskidt metal, punk og klassisk rock og står nu klar med en spritny single 'Overboard' fra det kommende album 'Hydra'. Førstesinglen er en klar indikation af hvad 'Hydra' har at byde på - hæsblæsende riffs og omkvæd der er er større end Trumps ego. 

Med tre fuldlængde albums og adskillige festival og support shows for bands som AC/DC, Slayer, Phil Campbell, Rammstein, m.fl. i bagagen, har HELHORSE i løbet af de sidste år markeret sig som et af de mest aktive bands på den danske heavy scene. Bandets kommende langspiller er at betragte som bandets mest modne udspil til dato. Det er et album der viser et band der har forsøgt at tage musikalske spring ud nye territorier, men samtidigt holder fast i grundpilen der har båret HELHORSE gennem de danske og internationale scener i de sidste par år.

Den kommende plade er produceret af HELHORSE og Mirza Radonjica-Bang (Siamese) samt mixet og masteret af Tue Madsen (Gojira, Meshuggah) og er en naturlig og spændende udvikling hen imod flere bjergtinder for den rastløse helvedes hest. 

’Hydra’ udgives gennem Rodeostar Records d. 23. August og vil samme dag kunne opleves live til release fest på Hotel Cecil.