Emma Hørlyck

Support: Ingentid

Fredag 6. marts 2020

Læg i kalender Køb billet
Koncerter
Tidspunkt: Kl. 21.00
Dørene åbnes: Kl. 20:00 Sted: Ungdomshuset Konfus Pris: Forsalg 35 kr.
I døren 50 kr.

Emma Hørlycks sange fortsætter med fanen for det danske sprog; for det banale, ægte, uperfekte liv. For outsideren. Og for historierne.

Hun har ingen uddannelse, ingen ”plan B”, intet fast fundament. Alt sammen til ære for musikken og for lytteren. Emma brænder nemlig ikke kun for sangskrivningens snørklede muligheder og for de hudløst ærlige historier. Hun brænder også for lytteren – for at give et håb og et bevis på, at man godt kan bryde ud af de trivielle kasser og stadig være noget.

Emma har siden folkeskolen satset på musikken - og det har allerede båret frugt. Hun modtog bl.a. Engelsholm Højskolelegatet af Mads Langer og Engelsholm i 2018 og har udgivet to singleudgivelser på diverse streamingtjenester.
Senest er hun blevet anbefalet af KarriereKanonen, og i 2020 udkommer hendes debutalbum.

Man kan gennem Emmas sange både trække tråde tilbage til gamle danske klassikere og videre til nyere dansksproget poesi.

Ingentid er først og fremmest til stede blandt mennesker. Dernæst er det nærværende musik, der sammenføjer det modne og det naive. Man bliver lullet til ro af en vuggende instrumentalisering, bliver liggende i den næsten behagelige stemme, og vækkes af uslebne kanter i de ellers bløde og ærlige fortællinger. Når Ingentid optræder, er det med et inderligt nærvær til publikum, og der bliver spillet med fuldstændigt åbne kort.