Henkiller + De frigjorte

Lørdag 3. oktober 2020

Læg i kalender Køb billet
Koncerter
Tidspunkt: Kl. 21.00
Dørene åbnes: Kl. 20:00 Sted: Ungdomshuset Konfus Pris: Forsalg 35 kr.
I døren 50 kr.

Hermed en ny dato for koncerterne med Henkiller og De Frigjorte.

Henkiller's lyd er et nyt take på slut 60'ernes eksperimentelle rock. Musikken veksler mellem jazzede rytmer og melodier, og distortede ligefremme rocksegmenter. En unik atmosfære skabes af fængende hooks og vovede melodier, der fodrer koncertgængerne med ørehængere som, The Brim og Pearlfather.

Henkiller har spillet shows i hele DK og har varmet op for bl.a. PowerSolo, De Underjordiske og Dance With Dirt. Deres musik og sceneshow egner sig både til energisk dans og den stille musikalske oplevelse, og går derfor hånd i hånd med både kolde øl og cocktails. Bandet er lige nu aktuelle med 3 nye singler og spillede for et udsolgt 1000Fryd til deres release koncert i Aalborg.

De Frigjorte

Det danskssprogede rock band, De Frigjorte, blev dannet i efteråret 2015. I 2016, blev første demo frigivet og de første koncerter spillet. Siden den spæde start har bandet haft fart på. Deres unikke blanding af hård rock, skæve tekster og kærlighed til at medbringe et visuelt imponerende show, ved deres koncerter, har vist sig som en sucess og bandet har, ulig mange andre upcoming bands, allerede haft fornøjelsen af at optræde til et utal af Danske sommerfestivaler. Jelling Musikfestival, Skive Festival, Samsøfestival, Nakkefestival, Mosstock, Vedstedsø festival og Vibstock festival, for blot at nævne nogle få, af de festivaller bandet siden 2016 har optrådt ved.