Vil du spille på Tobakken?

Mandag 9. marts 2020

Læg i kalender
Tidspunkt: Kl. 19.00
Dørene åbnes: Kl. 18:30 Sted: Ungdomshuset Konfus

VIL DU SPILLE PÅ TOBAKKEN?

TOBAKKEN kalder alle regionens bands, musikere og musikfolk!
Tobakken vil gerne invitere alle regionens bands, musikere, lydfolk, bookere og producere til en åben dialog omkring de muligheder Tobakken, Konfus og Huset rummer. Samt en snak om hvad regionens musikere har behov for?

Denne aften får lokale musikere mulighed for at få kortlagt hvad Tobakken, Huset og Konfus rummer af muligheder på nuværende tidspunkt, men også for at sætte sit præg på hvordan Tobakken fremadrettet vil forsøge at hjælpe regionens vækstlag af lokale bands, artister og musikbranche folk. Hvad er jeres største udfordringer? Er det live shows? Indspilninger? Produktion af musikvideoer?

Kom ned på Konfus mandag d.9. Marts kl. 19.00 og bliv klogere på mulighederne, få dine inputs hørt og få nogle nye bekendtskaber!

Er du musiker? Så inviteres du hermed til en aften på Konfus hvor der vil blive budt på en øl, vand eller kaffe og hvor programmet vil se således ud:

19:00 – Velkomst m. introduktion af de fremmødte.
OPLÆG v. Sebastian Wolff og René Van Woerkom
19:15 – Hvilke muligheder rummer Tobakken for regionens musikere?
19:30 – Hvordan bliver jeg booket til at spille på Konfus, Huset eller Tobakken?
19:45 - Pause
ERFARINGSUDVEKSLING
20:00 – Åben dialog om de lokale musikeres erfaringer og udfordringer?
20:30 – Evt. Spørgsmål, opsummering.

For tilmelding send gerne en mail til: konfus@tobakken.dk og fortæl gerne om du kommer alene eller sammen med bandmedlemmer?