Mirror To The Moon + Skin Tuxedo

Fredag 18. september 2020

Læg i kalender Køb billet
Koncerter
Tidspunkt: Kl. 21.00
Dørene åbnes: Kl. 20:00 Sted: Ungdomshuset Konfus Pris: Forsalg 35 kr.

OBS OBS OBS! Koncerten er flyttet til Tobakkens Lille Sal.

Mirror to the Moon

er et alternativt rockband fra Silkeborg. Rødderne i musikken er begravet dybt i den moderne rock; fyldt af energiudladninger og hjerteblod. Dette afspejler sig også i bandets indflydelser hvor fællesnævneren er intensitet, tilstedeværelse og energi. Bandet trækker således på alt fra Red Hot Chili Peppers over Nothing But Thieves til Radiohead. I mødet mellem disse blander bandets rockessens sig med indie, rap og grunge, uden at man dog på noget tidspunkt er i tvivl om at man ser på et vaskeægte fuldblods rockband.

Skin Tuxedo

er et band med en frisk tilgang til rockmusikken. De tunge guitarer og de melankolske tekster, giver musikken et unikt udtryk. Sangskrivningen er inspireret af mange forskellige genrer, lige fra hard rock og grunge, til stener rock og heavy metal.
Skin Tuxedo har færdiggjort indspilningerne til deres første fuldlængde album med producer Martin Pagaard Wolff (Volbeat, Dizzy Mizz Lizzy, Pretty Maids). Pladen er resultatet af et par års sangskrivning og forventes at bringe bandet videre til et endnu større publikum og til næste trin på den danske rockscene. Sangene på den nye plade, viser bandet fra en tungere, men også en mere melodisk side. Musikken er lettere tilgængelig end tidligere, og der er fokuseret på de hårdtslående riffs.
Skin Tuxedo udgav EP’en ‘Transition’ i 2015, som blev taget godt imod blandt publikum og anmeldere.