Plekter Tour

KRYD, Ara Noir og Emil Bror

Lørdag 26. september 2020

Læg i kalender
Tidspunkt: Kl. 20.00
Dørene åbnes: Kl. 19:00 Sted: Ungdomshuset Konfus

Plekter Tour er klar med tre stærke navne indenfor pop- og songwriter-genren, som har masser på hjerte.
Oplev KRYD, Ara Noir og Emil Bror folde sig ud på Konfus!
_________
KRYD:
KRYD består af 4 unge kvinder, der har hver sin musikalske baggrund, hvor gruppens diversitet bliver udnyttet og benyttet til at tale til et bredt publikum. Med fire stærke vokaler og akkompagnement af guitar, bas og perkussion leverer KRYD deres egne kompositioner med store armbevægelser, og i et akustisk setup, hvor vokalerne og teksterne sin retmæssige plads.
KRYD har en legende tilgang til både sangskrivning og performance, og det skaber et rum, hvor publikum bliver inddraget og let kan forholde sig til sangenes sprog, der er meget direkte. Ikke mindst smelter gruppen sammen til højt humør, sårbarhed, fest og glimmer!
 
Ara Noir
Ara Noir er aktuel med debut EP'en ’Sort Film’, der med sin ambiente electro-pop, markante beats og just-rolled-out-of-bed attitude', udviser et meget intimt og ærligt pop-univers.
Bag navnet Ara Noir finder man sangerinden med det borgerlige navn, Anja Akselbo.
Live er Ara Noir en fængende og nærværende artist. Koncertoplevelsen byder bl.a. på helt intime piano-girl elementer, samt et sprudlende og potent band (Gulddreng, Wiinston, Jada, Alexander Oscar, Emil Kruse mm.). Lyden er gennemsyret af musikalsk legesyge, hvor der er fuld valuta for det pop-elskende publikum.

Lyt til ’Sort Film’: https://open.spotify.com/album/4Hs33HMRu9ekcGp1FBao2U?si=zilkownFS9W69ItO84_caQ
 
Emil Bror
Emil Bror er en artist som ikke er bange for at være anderledes og være lidt af en freak. Faktisk så favner han det sære og bizarre, og mener, at så længe man er sig selv, er der intet galt i at være anderledes. Det er også med den indstilling han går til med hans sange. Sangene beskriver nemlig følelser, som vi alle sammen enten har, har haft, eller kommer til at have. Dermed er der et budskab af, at man aldrig står alene med sine følelser.
Med sine sange skaber Emil et lyst lydunivers, bestående af drømmende dansksproget “Pastel-Pop”. Han optrådte på landsdækkende TV, da han i 2018 var med i Kanal 5 programmet ”All Together Now”, hvor det her blev til en 2. plads.

Lyt til ’Sjælevarmer’: https://open.spotify.com/album/465d0B8VugSZPGFXuEkSbn?si=eEa7BHpTQHWn2oryR9reLQ
 
Gratis Entré.
------------------------------------------------------------------------------
Koncerterne er en del af Plekter Tour 2020 der arrangeres af ORA (Organisationen af Rytmiske Amatørmusikere), og som er støttet af Statens Kunstfond.