Seizing Blackwater

Support: Shatterer

Lørdag 11. december 2021

Læg i kalender Køb billet
Koncerter
Tidspunkt: Kl. 20.00
Dørene åbnes: Kl. 19:30 Sted: Ungdomshuset Konfus Pris: Forsalg 50 kr.
I døren 75 kr.

***FØRSTE ØL/SODAVAND ER GRATIS***

Seizing Blackwater
”Energiske, kaostiske og seriøse gutter, som har evnerne til at nå udover scenekanten ”Seizing Blackwater har de seneste par år fået skabt et navn rundt i Danmark som et solidt live band, med en mission: at give publikum det show som de fortjener. Bandet har rødder i Thy, og Esbjerg, og er nu baseret i Ribe, så et godt sammenkog af hele Danmarks rockscene. Catchy sange hvor der bliver lavet en balance mellem den høje energi, grooves og et godt hook. Dette medfører at bandet har numre der spænder fra det punkede over i mere Hard-Rock og Metal, og til slut numre af en mere melodiøs kompleks karakter.
Så hvis du er til et Show af høj energi, så tøv ikke med at stikke hovedet forbi!

Shatterer
I et skummelt øvelokale begyndte skabelsen af bandet Shatterer. En samling af dedikerede, ligesindede musikere, med ét simpelt mål. At skabe et nyt heavy-rock band, på deres måde, i deres egen stil:

Bandet spiller power-riff baseret musik, der blander hard-rock med metal. De dyrker både de melodiske, episke, samt progressive elementer, fra genrens moderne(nyere) grene.

“Vi ønsker at skabe en opløftende følelse, der virkelig får lytteren op i gear og motiverer en til at kunne klare livets udfordringer. Det velkendte fra rock genren har stadig et stor præg, helt bevidst, men vinklen er anderledes for at skabe et nyt spin, netop i den gråzone mellem klassisk rock fra 70-80'erne og fuldbyrdet metal.”

Forklarer guitarist Janus Kragh

Som et fem-mands rockorkester, er Shatterer klar til at indtage den danske rockscene og festivaler rundt i landet. Bandet stræber for at levere et live show med flænsende og in-your-face guitarriffs, storslåede soloer og tidsløse instrumentalstykker. Opløftet med en bragende og medrivende vokal på toppen.

Med det giver Shatterer et nyt take på det danske Heavy-Rock anno 2021 - med en ægte Rock N’ Roll performance

Shatterer - Ready To Rock!