The Awesome Welles

SUPPORT: Viva La Wolfe

Lørdag 25. februar 2023

Læg i kalender Køb billet
Koncerter
Tidspunkt: Kl. 20.00
Dørene åbnes: Kl. 19:30 Sted: Ungdomshuset Konfus Pris: Forsalg 140 kr.
I døren 170 kr.

OP AF ASKEN MED NYE KONCERTDATOER OG VARSLING AF NYT MATERIALE
EFTER DEN PLUDSELIGE FORSVINDEN OG BLOT EN ENKELT, UDSOLGT KONCERT SIDEN 2016 VENDER THE AWESOME WELLES TILBAGE MED NYT ALBUM OG 8 KONCERTER I LANDETS STØRSTE BYER.

“… The Awesome Welles tilbage som en dyster fugl Fønix. …det er mørkt og melankolsk, renset for klynk, og et virkelig stærkt comeback.” ( Gaffa, 5/6)

Fem år skulle der gå, før noir-rockerne gjorde deres genkomst med den anmelderroste
opfølger og en atter insisteren på rockmusikkens raison d’etre. Oven på det hæderkronede debuterende udspil og lovprisende profetier i ind- og udland vendte trioen i 2019 tilbage med ni sange forfriskende fri af tidens tendenser og dogmatikker. På River’s Edge dyrkes en forkærlighed for akustiske instrumenter og en analog, håndspillet tilgang i et organisk, inderligt og monstrøst lydspor, som danner agter for dansk-canadiske teolog og præst, Adam Allens, skæbnesvangre tekster, hvorfra livsangst og elementernes rasen flyder.

Nu er det tidsløse og atypiske rockband tilbage for bestandig med endnu et autonomt album, der artikulerer livets store spørgsmål og portrætterer menig mands famlen i en evigt foranderlig og urokkelig verden.

Der er omsider hold i tilbagevenden for det alternative rockband, der i begyndelsen af ’23 rammer nedenstående byer med deres særegne, mørke, eksplosive og følelsesladede rockudskejelser.

SUPPORT: VIVA LA WOLFE
Viva la Wolfe er lyden af møtrikken, der ikke længere vil sidde fast i maskinen. Med en intens og aggressiv fremtræden, svinger Viva la Wolfe som et pendul imellem det melankolske, det vulgære og det smukke – og efterlader med deres kompromisløse rock lytteren på en smal sti, vindblæst og eftertænksom.
Efter et solidt udspil med ep’en “Millennials” i januar 2021, gør det vestjyske rockband sig klar til udgivelsen af deres debutalbum, der kommer til at vise det mest hårdtslående Viva la Wolfe til dato, hvor bandets mørkere og mere beskidte side, bl.a. bliver vist på debut single “In the Fields”, dynamiske balance mellem hårdtslående oktaverede guitar hooks, og groovy stripped-down, vers stykker. Bandets debut album, kan forventes til foråret 2023.
Bandet trækker på den rå og beskidte grunge tone fra 90’erne, der lader det dystre og upolerede komme frem fra dybet, og giver plads til dyrkelsen af urolighed og kaos. Alt det får lejlighedsvist selskab af 70’er inspireret impulsivitet, atmosfæriske udfoldelser og dynamiske skift. Dette sammensat med akoustiske momenter, og tankefulde øjeblikke, sænker lytteren ned i et hav af det vulgære og smukke i tilværelsen.