ALONE IN ROME – SHATTERER – MIRROR TO THE MOON

NEW N’ DISTORTED TOUR 2023

Lørdag 10. juni 2023

Læg i kalender Køb billet
Koncerter
Tidspunkt: Kl. 20.00
Dørene åbnes: Kl. 19:30 Sted: Ungdomshuset Konfus Pris: Forsalg 50 kr.
I døren 80 kr.

NEW N’ DISTORTED TOUR 2023

New n’ Distorted Tour 2023 er en koncertaften hvor publikum inviteres indenfor til at opleve tre spændene hjørner, indenfor den unge, danske og talentfulde rockscene. De 3 bands: “Mirror to the Moon”, “Shatterer” og “Alone in Rome” sidder selvsikkert på hver deres genre af rock, fra det 70’er-inspirerede heavy rock, til det melodiske og Dizzy Mizz Lizzy-inspirerede rock, til det moderne og energiske hard rock. Med denne brede pallette, er det lige meget om rock ikke har været noget for dig før, eller om du er indkarneret fan; du er sikret at gå fra koncerten med ømme ben, ondt i nakken og et smil på læben.

Alone In Rome er et ungt ”Hard Rock” band, der med inspiration fra bands såsom Dizzy Mizz Lizzy, RHCP, Guns N’ Roses, D-A-D og Alice in Chains, formår at lave fyldige riffs, energiske catchy omkvæd, som folk synger inden og efter koncerten, og ikke mindst leverer et sceneshow, der kan mærkes selv på bagerste række. Bandet får især stor ros for deres liveshow! Der bliver taget hånd om publikum. De inddrages og synger med, og sammen skabes den energiske koncert!

Shatterer spiller power-riff baseret musik, der blander hard-rock med
metal. De dyrker både de melodiske, episke, samt progressive
elementer, fra genrens moderne(nyere) grene.

“Vi ønsker at skabe en opløftende følelse, der virkelig får lytteren op i
gear og motiverer en til at kunne klare livets udfordringer. Det velkendte
fra rock genren har stadig et stor præg, helt bevidst, men vinklen er
anderledes for at skabe et nyt spin, netop i den gråzone mellem klassisk
rock fra 70′ -80’erne og fuldbyrdet metal.”

Mirror to the Moon er et storslået rock band. Hård rock blandes med de bedste elementer fra metal-genren, og med dynamik som et nøgleord,
udfolder musikken sig med vokaler der svæver mellem det lette & luftige, til det distortede, & screamede.
Med guitarer der går fra tunge vers-riffs, til storslåede akkordlandskaber, bliver det hele fremført med teatralsk tilstedeværelse, energi og hjerteblod.